donderdag 7 februari 2008

Foto's bloggen vanuit Picasa

 
Op het eerste gezicht is het rechtstreeks vanuit Picasa publiceren op m'n blog wat onduidelijker dan vanuit flickr. Ik heb wel een venster om tekst in te typen, maar de ruimte voor tags lijkt bijvoorbeeld te ontbreken. Ik zal eens kijken hoe het er uitziet als ik het bericht nu publiceer. Als het niks is kan ik altijd nog proberen of ik het bericht verder kan bewerken.

Posted by Picasa


Later: Ik was even bang voor een 'senior moment'. Ik weet vrijwel zeker dat er altijd een pennetje bij m'n berichten stond, waarmee ik meteen al mijn spelfouten kon corrigeren, maar dat lijkt nu weg/onzichtbaar te zijn. Ik heb nu via een zeer omslachtige weg alsnog de mogelijkheid gevonden om het bericht te bewerken en bijvoorbeeld tags toe te voegen, maar dat is niet hoe ik het tot nu toe heb gedaan. Zal me leren om jullie blogs te bekijken terwijl ik met hoofdpijn thuis zit. Vort! Onder de wol.

2 opmerkingen:

Edwin Mijnsbergen zei

Als je eenmaal bent ingelogd in Blogger en je bezoekt je eigen weblog, kun je direct dingen wijzigen.

Of is dat niet wat je bedoelt hier?

Informatiegebruiker zei

Ja, inderdaad. Maar het knopje dat ik daarvoor meestal gebruik (het pennetje) was even uit beeld verdwenen. Inmiddels is het gewoon weer zichtbaar.